vineri, 2 mai 2008

Alexandru Tudor la derbiul Dinamo - Steaua

Arbitrul Alexandru Tudor revine in Liga I la un derbi important, dupa controversata partida dintre Steaua si CFR Cluj (3-1), fiind preferat de Ionut Lupescu pentru a conduce partida de duminica din Stefan cel Mare, dintre Dinamo si Steaua (etapa a 33-a, ora 20.30).

Tudor a fost ales si la insistentele presedintelul federatiei, Mircea Sandu, care a spus ca il doreste la derbiul dintre Dinamo si Steaua pe Alexandru Tudor. Ionut Lupescu a mai avut ca alternative pe Cristi Balaj si Augustus Constantin, fiul presedintelui CCA urmand sa fie doar rezerva la marele derbi.

Lupescu l-a dorit pe Augustus Constantin, insa a fost presat de CFR si Dinamo pentru a-l trimite pe Balaj la derbi, dar Mircea Sandu a dorit cu orice pret sa mearga pe mana lui Alexandru Tudor, deoarece este primul pe lista FIFA, este bucurestean si este cel mai experimentat dintre cei 3. Totodata, Tudor are la activ doua meciuri Dinamo - Steaua arbitrate.

Singurul arbitru roman din Premier Class, esalonul secund al forului european, Alexandru Tudor, revine la un meci cu miza din Liga I dupa "un exil" de patru etape in ligile inferioare.

Tudor si-a recunoscut vina din meciul dintre Steaua si CFR Cluj, avand pe constiinta doua penalty-uri neacordate ardelenilor.

La meciul de duminica, arbitrii asistenti vor fi Aurel Onita si Eduard Dumitrescu.

Sursa:www.ziare.com

Niciun comentariu: