joi, 24 aprilie 2008

Brasovul a promovat in Liga I


Formatia antrenata de Razvan Lucescu, F.C. Brasov si-a asigurat si matematic promovarea in Liga I dupa victoria obtinuta in fata echipei F.C.M. Focsani, scor 3-0.

Astfel, brasovenii au 22 de puncte avans fata de a treia clasata in Seria I a ligii secunde, Petrolul Ploiesti, cu doar 7 etape ramase pana la finalul sezonului.

"Este o zi extrem de fericita pentru noi. Trairile sunt foarte mari si greu de explicat in cuvinte. Am reusit sa obtinem o promovare la care tanjea toata lumea in Brasov. Am muncit foarte mult in acest sezon,iar acum munca ne este rasplatita cu o promovare cu mai multe etape inainte de finalul campionatului. Tot ce pot spune este ca sunt extrem de fericit si multumit de baietii care au pus umarul la aceasta performanta. Am sperat ca in sambata Pastelui sa promovam si matematic, dar uite ca am reusit aceasta promovare mai repede. Traiesc o satisfactie foarte mare", a declarat antrenorul brasovenilor, Razvan Lucescu.

F.C. Brasov reuseste sa revina in Liga I dupa trei sezoane in care a evoluat la matineu. In aceeasi serie cu Brasovul, F.C. Otopeni are 9 puncte in fata Petrolului, a treia clasata, si ar putea insoti echipa lui Ioan Neculaie in Liga I.

Sursa:www.ziare.com

Niciun comentariu: