vineri, 6 iunie 2008

Iesenii sint invitati simbata la crosul "Ziua Olimpica"

Crosul "Ziua Olimpica", organizat de Comitetul Omlipic si Sportiv Roman, va avea loc loc simbata, 7 iunie 2008, incepind cu ora 9.00 si presupune parcurgerea traseului Stadion "Emil Alexandrescu" – Rond Agronomie – Casa Memoriala "M. Sadoveanu" – Rond Agronomie – Stadion "Emil Alexandrescu". Inscrierea, instructajul si pregatirea concurentilor va incepe la ora 8:30 la Stadionul "Emil Alexandrescu".

La cros pot participa persoane de toate virstele, femei, barbati, copii, persoane cu dizabilitati, sportivi de performantasau amatori. Concurentii vor fi primi premii la sfirsit, iar sponsorii vor oferi premii pentru pentru locul I,II si III, pentru cel mai tinar participant, cel mai invirsta participant si cea mai numeroasa familie venita la cros.

Iasiul este al patrulea oras din tara in care se desfasoara Crosul „Ziua Olimpica”, iar in urmatoarele saptamini se vor desfasura competitii in alte 28 de localitati.

La crosul de anul trecut din Iasi au participat peste 600 de ieseni.

Creat pentru celebrarea miscarii si ca indemn pentru practicarea sportului, „Ziua Olimpica” este un cros cu traditie, organizat anual de Academia Olimpica Romana, o institutie a Comitetului Olimpic si Sportiv Roman. Anul trecut, crosul a fost organizat in 31 de judete din toata tara si Municipiul Bucuresti si a adunat la start peste 15.000 de participanti.


Sursa:www.newsiasi.ro

Niciun comentariu: